Escola de Bosc La Ginesta​​

Les Escoles de Bosc: què són i què aporten?

Pedagogia de l’escola de bosc

La Pedagogia estacional

Contes, cançons i jocs

Screenshot_2

La cura del grup

Gestió de riscos i seguretat

“No hi ha mal clima, només un mal equipament”

Respecte per la natura

El valor del joc

On som

Grups i organització

A La Ginesta oferim sessions per les tardes entre setmana o bé pels matins en caps de setmana, durant un curs escolar, d’octubre a juny. 

A la tarda aprofitem l’energia del capvespre, durant els mesos d’hivern es fa fosc durant la sessió, portem frontals i podem gaudir de la foscor, els jocs de nit, la màgia del foc, animals nocturns, de conèixer el bosc sense fer servir tant la vista. En canvi, durant els mesos de primavera aprofitem la frescor, les olors i els cants del capvespre.

Al matí fem sessions més llargues, aprofitem l’energia solar i diürna per a altres activitats, caminades i exploracions més llargues, i projectes que requereixen més temps: conèixer els habitants del bosc, recol·lecció i begudes silvestres, cabanes, eines, jocs d’estratègia i sensorials, viure el procés complet del foc i aprendre a cuinar-hi, etc. 

A La Ginesta cada grup porta el nom d’un animal que representa simbòlicament el moment evolutiu de l’infant o de les persones que el formen. Actualment, tenim 3 grups funcionant: Ratolins, Esquirols i Guineus, i el grup de Falcons que encara no està en marxa. 

A més a més, tenim el grup de Llops i Llobes que sou tots els pares i mares de l’escola de bosc, que teniu cura dels vostres infants i els doneu una llar.

El nostre equip

Maria Castellana

laia-petra

Laia Petra

Vanessa Brocard

+ informació e inscripcions

Envia’m un missatge breu, clar i específic. D’aquesta manera, podré respondre’t de manera eficient.

Desplaça cap amunt